Го возевме Land Rover Discovery Sport » Традиционална британска одмереност

Новиот Discovery Sport настапува само пет години по претставувањето на првенецот и на прв поглед нема големи промени и личи на дизајнерско освежување, но кога подетално ќе се погледне станува јасно зошто се нарекува дека е нов

Ги возевме Peugeot 208 и e-208 » Лавчето е поготвено да стане крал

По повод 208 години од постоењето на компанијата, Peugeot ја лансира втората генерација на моделот 208 и тоа во три изведби – едната е со бензински мотори, втората е со дизел мотори и третата е онаа најмодерната која ја користи електричната енергија

Возевме: Ford Focus ST » Огин и пламен

Синиот овал има долга и успешна традиција во призводство на спортски рафинати на своите компактни возила. Таков пример е Focus чија четврта генерација доби потентна изведба означена како ЅТ што е акроним за Sport Technology.

Возевме: Ford Ranger Raptor » Коњ за парада и работа

Во портфолиото на Ford значаен дел заземаат пикапите. Сите го знаат F-150 кој е американска икона и воедно најпродавано возило во историјата на тој пазар. За европски услови овој пикап е апсурден, па затоа понуден е Ranger во врвната изведба Raptor.