МОТОРЦИКЛИ

Најнови вести
Нов тренд

Најпопуларни

Harley-Davidson – Nightster 975

Нова влезница за клубот Повлекувањето од Европа на моделот Sportster не траеше долго. Nighster е тука!

Aston Martin – Brough Superior

Конечно… моторцикл за 007! После повеќе од две години, чедото на необичната соработка меѓу Aston Martin и францускиот производител на мотоцикли Brough Superior е подготвено

CF Moto – 700 CL-X

Македонија пред Германија Додека во Германија се подготвува дебито, кај нас е веќе добро познат Кинескиот CF Moto од следната година ќе настапи на пазарите

Truimph – Speed Triple 1200 RR

Модернизирана класика Со новата интерпретација на Café Racer се проширува серијата Speed ​​Triple. објавено 17. септември 2021 Уште еднаш британските мајстори покажаа дека се најдобри