ВОЗЕВМЕ

Најнови вести

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден
Нов тренд

Најпопуларни

Возевме – BMW i5 eDrive 40

Покрај тоа што е уште една опција во растечката гама „i“ возила на BMW, i5 е и првиот модел на Серијата 5 со електричен погон.

Возевме – Opel Corsa Electric – Видео

Opel ја лансираше освежената верзија на Corsa и бевме во Руселсхајм да ја возиме пред да дојде во Македонија. Имаме изненадување . Седнавме и во