ТЕСТ

Најнови вести

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден
Нов тренд

Најпопуларни

Test Toyota Yaris Cross Fancy – Видео

Задолжителното растегнување на димензиите и стилските детали ја оправдуваат кросоверската ориентација. По се изгледа дека оваа формула е делотворна, но има и забелешки типични за