МАКЕДОНИЈА

Најнови вести

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден
Нов тренд

Најпопуларни

РКЕ – Дизелот поскапува

Цените на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се менуваат и остануваат 83,00 односно 85,50 ден/лит, но затоа малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V)

РКЕ – Ново поскапување

Сажо три дена требаше да се направи нова корекција на цените на нафтените деривати. Овој пат настрада ЕУРОСУПЕР БС-98 чии корисници ќе плаќаат два денари

РКЕ – Горивата поскапуваат

Од полноќ ќе имаме нови, повисоки цени на нафтените деривати. Најмногу поскапува Еуродизелот за 1,50 денари по литар, Еуросупер 95 поскапува за половина денар додека