ЗАНИМЛИВОСТИ

Најнови вести
Нов тренд

Најпопуларни

Vauxhall – Редуцирање на гамата

Insignia го напушта Обединетото Кралство Британскиот клон на Opel одлучи Insignia да престане да се нуди во Обединетото Кралство. Неодамна Vauxhall потврди дека лимузината нема

Renault – Повлекување од Русија

Развод на одредено време? Управниот одбор на Групацијата Рено едногласно го одобри потпишувањето на спогодбата за продажба на сите акции што ги поседува во Рено

Ineos Grenadier – Конечно на терен!

После долго време сериозни подготовки, развој и тестирања, модерниот наследник на класичниот Land Rover е подготвен за производство. Настанат како резултат на големата упорност на

ПОЦ – Смена на директори

Нов в.д. директор Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, денес го именуваше Душко Коцевски за в.д. директор на ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ – Скопје,