Занимливости

Продажба Европа 2018 :: Присилна стагнација на европскиот пазар

Виртуелна реалност за немирните деца (со видео)

Децата се радост за целото семејство, но грижа за возачот, посебно на долги патувања кога е тешко веројатно да останат мирни, но Audi со помош на високата технологија покажа дека и тоа е можно

Дакар 2019 :: Ал-Атија ѝ го донесе првиот триумф на Toyota

Со победа на Ал-Атија и Toyota заврши годинешното рели Дакар

Lexus LFA :: Не се произведува 6 години, а уште се продава

Производството на Lexus LFA заврши во декември 2012 година, но најновите податоци кажуваат дека сé уште се продава по некој нов примерок

Тест

Opel Insignia на годишен тест во Авто Магазин

Неодамна од Руселсхајм, од тест возењето на Opel Combo Life, се вративме со уште една пријатна вест

Прв независен европски тест за електрични возила

AutoBest, во соработка со шпанскиот on-line медиум coches.net и Circuit de Barcelona-Catalunya, тестираше 10 електрични возила кои се во продажба во Европа за да се провери нивната вистинска автономија

тест Citroen C4 Cactus v2.0 :: Градски пустолов

Поинаков од конкурентите но и од својот претходник, новиот Citroen C4 Cactus продолжува да настапува самосвесно

Гледај, слушај, уживај

Цени на горивата

еуросупер 95 58,50
еуросупер 98 60,50
еуродизел Д5 55,00
биодизел Б6 55,50
течен нафтен гас 29,50
метан 39,50