Возевме – Alfa Romeo Tonale 1,5 Speciale

Еден потполно нов тоналитет! Со своето второ спортско-корисно возило  Alfa Romeo покажува големи амбиции. Tonale е направен да ја врати компанијата, по подолго време, на профитабилниот колосек, но и да направи пат за повеќе нови производи. Затоа употребена е формула која би требало да ги исполни очекувањата и на купувачите и на компанијата. Alfa Romeo […]

Возевме – Opel Astra 1,5 D Ultimate

Ѕвезда водилка Помина половина година откако се соочив со осмата генерација на Astra во Португалија каде имав можност да седнам зад управувачот на сите изведби. Уште тогаш посакав да ја возам во наши услови. Таа желба ми се оствари. Astra е важен автомобил за Opel. Тоа е првиот целосно нов модел што марката го лансираше […]

Прво возење – Dacia Jogger

Се појави ли новото народно возило!? Jogger е атрактивен, сестран и достапен, па нема да зачуди ако стане прва опција на рационалните и штедливите. објавено 14. февруари 2022

Возевме – BMW iX50

Новата генерација електрични возила предводена со iX го враќа BMW во игра

Ja возевме Opel Corsa-e » Електрична и достапна

Првиот електричен комерцијален модел на Opel покажува дека дури и електричните автомобили може да бидат атрактивни и достапни. Corsa-e, со мали технички измени во однос на класичната, донесува пристап преку кого перцепцијата за електричните автомобили со батерија драстично ќе се смени

Го возевме Land Rover Discovery Sport » Традиционална британска одмереност

Новиот Discovery Sport настапува само пет години по претставувањето на првенецот и на прв поглед нема големи промени и личи на дизајнерско освежување, но кога подетално ќе се погледне станува јасно зошто се нарекува дека е нов