Peugeot 208 пристигна во Македонија!

Top News Видео Видео тест Занимливости Македонија Новитети

Peugeot 208 пристигна во Македонија!

Објавено на 10 јануари 2020 година

Ако можеме слободно да се изразиме, еден од најзначајните новитети во последно време, Peugeot 208, пристигна и во Македонија. Значајниот адут на француската марка веќе се наоѓа во салонот на Еуроимпекс во Скопје, каде за кратко време беше опсипан со прашањата на потенцијалните заинтересирани купувачи. Тие покрај неговите карактеристики се интересираа и за цената, која во овој момент не е докрај дефинирана. За неа не можеме многу да кажеме, но за самиот Peugeot 208 веќе кажавме кога во возевме. Погледнете го видеото од тоа.

Видео

клучни зборови: ,