Geneva International Motor Show 2024

По четири години пауза, Женева повторно ќе биде домаќин на салонот на автомобилите Некогаш еден од најзначајните светски салони на автомобили се враќа на сцената, но во многу скромно издание. Вратите на салонот денес ќе бидат отворени за новинарите, кои ќе имаат лесна задача – да ги разгледаат премиерите на грст производители на возила. Од […]