OPEL REKORD D : Во пресрет на реденденот

Милионска приказна Дојде тивко и влезе меѓу легендите објавено 09. октомври 2021 Иако долго време не се произведува Rekord како модел постави нови вредности и смерови за компанијата од Руселсхајм. Со серијата D која се призведе во повеќе од 1,1 милион примероци Opel профитира повеќекратно обезбедувајќи си солидно место на пазаот на лимузини од средно-високата […]