KIA K5

Не треба да се знае многу за да се заклучи дека преку Кореа и САД ќе биде нападната и Европа

Доделени AutoBest наградите

Германскиот Мајнц беше домаќин на годинешното свечено доделување на наградите од најголемото независно европско автомобилско жири