Audi E-Tron Quattro Virtual Mirror (видео) :: Лудница!

Audi E-Tron Q6 video-galerii Видео видео галерии Видео на денот Занимливости Новитети Поглед во иднината

Лудница!

Објавено на 11 јули 2018 година

Малку зборови се потребни да се опише како функционираат виртуелните ретровизори на Audi E-Tron Quattro, но ние нема да ги трошиме – видеото мора да го погледнете. Virtual Mirror системот на електричниот SUV на Audi прави човек навистина да се запраша зошто досега никој не направи вакво нешто. А прилики имаа сите…

видео

клучни зборови: , , , , , , , , , , , , , , ,