Lamborghini се враќа со нов модел (со видео)

Top News Видео Новитети Поглед во иднината

Lamborghini се враќа со нов модел

Што ќе биде, засега не се знае

Објавено на 3 мај 2020 година

После скоро два месеца пауза, утре Lamborghini треба повторно да започне со производство. Во голем стил – како што најавија од фабриката, бидејќи веќе во четврток на 7 мај ќе претстават нов модел. Кој и каков не кажуваат, но јавноста сериозно ја заинтригираа со зборовите дека продолжувајќи да ги негуваат соништата на фановите и клиентите, преку виртуелно лансирање ќе претстават нов автомобил со цел да се комплетира гамата. Малку зборови кои многу кажуваат, но сепак ќе мора да се стрпиме од било какви претпоставки кои ќе нé однесат во сферата на шпекулациите. А тие се движат од најавуваниот четврти модел на марката, хипотетичкиот 2+2 GT, до специјална изведба на Aventador која ќе биде произведена во само неколку примероци. Можно е да биде и хибридна варијанта на Urus, најверојатно плаг-ин изведена од екстремниот ST-X, но…

Видео

клучни зборови: