BMW i4 (видео) » Крис Бенгл може вода да носи!

Top News Видео Новитети Поглед во иднината

Крис Бенгл може вода да носи!

Објавено на 4 март 2020 година

Мислевме дека навикнавме на разни провокации од BMW, но ова што Баварците го направија со i4 од пети нé изненади. Планиран за сериско производство идната година, електричниот концепт просто делува како проектил од ведро небо па директно во ребра. Тешко се наоѓаат зборови да се опише, затоа како увод во сé она што за него понатаму ќе го кажеме, ви го пласираме оваа видео.

Видео

клучни зборови: ,