Volkswagen ID.3 (видео)

Top News Видео Новитети Поглед во иднината

Volkswagen ID.3 (видео)

Објавено на 10 септември 2019 година

Сонцето над Европа денес светна посилно – треба да го осветли Volkswagen ID.3 за да можат сите заинтересирани добро да го видат. А нив ги има многу – 30.000 веќе застанаа на ред за него. За почеток ќе можат да го разгледаат на салонот на автомобилите во Франкфурт, кој денеска е домаќин на бројните новинарски екипи од целиот свет, меѓу кои и Авто Магазин. Ви ги пренесуваме првите видео впечатоци од електричниот автомобил на иднината на Volkswagen кој синоќа премиерно беше претставен.

Видео

клучни зборови: ,