Tesla, автопилот, утринска дремка, 45 километри сон… (со видео)

Видео видео галерии Занимливости

Tesla, автопилот, утринска дремка, 45 километри сон…  (со видео)

Конечно решение за сите нас

Објавено на 18 јуни 2019 година

Будилникот ѕвони, ама сите си велиме ај, уште малку. А тоа малку никогаш не е доволно и после со брзање стигнуваме на работа ненаспани и нерасположени. Tesla сепак има решение – не е евтино, ама е делотворно – автопилотот ќе нé однесе на работа додека се доспиваме. Доказ е ова видео кое иако личи на добра монтажа сепак не е – сопственикот на овој автомобил заспал зад управувачот, а тој го одвезел цели 45 километри. За жал, ние не патуваме толку долго до работа па нема докрај да се отспиеме…

Видео