Škoda Octavia први фотографии, 110 на број

Top News Новитети фото галерии

Škoda Octavia први фотографии, 110 на број

Објавено на 12 ноември 2019 година

Истовремено со одбележувањето на 60-годишнинаа на појавувањето на првата Octavia, синоќа во Прага се одржа промоцијата на потполно новата, четврта генерација на моделот кој ја трансформираше Škoda. Ова се првите официјални фотографии на популарниот чешки автомобил.

клучни зборови: ,