Seat го најави новиот Leon, погледнете го видеото

Top News Видео Новитети

Seat го најави новиот Leon, погледнете го видеото

Шпанскиот Golf пристигнува во јануари

Објавено на 19 декември 2019 година

Како ретко кога досега, Seat почека новиот Golf да биде претставен за да до подготви својот адут во оваа класа, кај нас доста популарниот Leon. А тој, според најавите на шпанскиот производител, ќе биде претставен на крајот на јануари. Дотогаш ни останува да претпоставуваме што сé тој ќе презеде од европскиот бестселер, во што ни помага и ова најавно видео.

Видео

клучни зборови: ,