Porsche Taycan » Почеток на една нова ера (видео)

Top News Видео Новитети

Почеток на една нова ера

Објавено на 4 септември 2019 година

Ретко кој нов модел автомобил привлекол толку внимание како што тоа го стори Porsche Taycan. Со право, бидејќи означува почеток на една нова ера во која повеќе ништо нема да биде исто како и досега. Светот допрва ќе се запознава со него, а тоа ќе го стори почнувајќи од изгледот. Па, да го разгледаме.

Видео

клучни зборови: ,