Освежен Porsche Macan (видео)

Видео Видео на денот

Освежен Porsche Macan

Испеглани брчки и технологии од Panamera
Објавено на 26 јули 2018 година

Редизајнираниот Porsche Macan зачекори на сцената. Минималните измени на надворешниот дизајн го приближуваат повеќе до останата луксузна гама на Porsche – новите Cayenne и Panamera. Предниот крај го красат нови LED Porsche Dynamic Sistem Plus светла и редизајниран браник, а задниот тридимензионалните LED светла кои се протегаат од крај до крај. Она поважното е имплементирано под каросеријата, но ние засега ќе се задржиме на неа и нејзиниот изглед.

клучни зборови: