KIA K5

Top News Новитети Фото

Cедан со сите нишани

Не треба да се знае многу за да се заклучи дека преку Кореа и САД ќе биде нападната и Европа

објавено 14.07.2020

Со моделот К5 KIA нуди атрактивно решение во класата на бизнис и семејни лимузини. Храбриот дизајн, високото почетно ниво на опременост и турбо-бензинските мотори ќе бидат надополнети со хибридна технологија. Неполните пет метри должина исполнети се со одлично уреден интериер посветен на удобноста и ергономијата.