Jaguar I-Pace – видео тест :: Прво, па машко!

Top News Видео Видео тест Возевме Новитети

Прво, па машко!

објавено на 2 мај 2019 година

Како прв европски електричен кросовер Jaguar I-Pace не престанува да освојува награди – меѓу другите се закити и со титулите европски и светски автомобил на годината. Знаеме и зошто, бидејќи го возевме уште пред да се појави на пазарот – ова се нашите видео импресии од неговата презентација одржана лани летото во Португалија.

Видео

клучни зборови: ,