Ford Focus 2019 (со видео) :: Уште една недела…

Видео Новитети Поглед во иднината

Уште една недела…

Објавено на 4 април 2018 година

Ford Focus Одбројувањето завршува – новиот Ford Focus ќе биде преставен идната недела. Со оглед на тоа дека сегашната генерација на адутот на Ford во компактната класа е преставен уште во 2010-тата, интересот за новиот модел е толку голем што ниту Ford не можеше да се воздржи и да не ни даде нешто за него. Најдобрата фотографија сепак е шпионска, снимена од папараци. На неа во целост се гледа силуетата на новиот модел, додека пак најавното видео покажува доста од неговите стилски и детали. Сé на сé, може да се склопи слика дека идниот Focus навистина ќе биде нешто посебно. Колку, точно ќе дознаеме после нашиот велигден.

видео

клучни зборови: , , , , , , ,