Test Toyota Yaris Cross Fancy – Видео

Задолжителното растегнување на димензиите и стилските детали ја оправдуваат кросоверската ориентација. По се изгледа дека оваа формула е делотворна, но има и забелешки типични за овој сегмент… Повеќе видете во тестот.

Теѕт Peugeot 3008 Blue HDI – Видео

Компактен по димензии обновениот 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства се во манир на кралот на саваната, успешно се пробиваше на Македонските беспаќа и разорени делници! објавено 27. април 2021

Тест – Mini Electric

Колку и да сакаме, времето за електричните возила во Македонија е преурането

Тест – Škoda Octavia 2.0 TDI DSG

Помислете на Octavia и најверојатно првите зборови на кои ќе се сетите ќе бидат  практична и просторна