BMW серија 6 GT » Разгледница од Јужна Кореја (со видео)

Top News Видео Новитети

Разгледница од Јужна Кореја (со видео)

Ја преживеа SUV-наездата, ќе ја преживее ли и корона-кризата?

Објавено на 29 мај 2020 година

Истовремено со серијата 5, BMW ја обнови и GT верзијата на серијата 6 која не е ништо друго освен серија 5 во друг, за нас малку несфатлив каросериски облик. За неа се издвоени посилните агрегати и пакети опрема од серијата 5, кои заедно со повисоката цена му додаваат дополнителна вредност на овој меѓумодел. Индивидуализацијата која во премиум сегментот ги задоволува барањата на купувачите на вакви возила ја заокружува неговата приказна дека се работи за модел со кој се пооструваат критериумите за тоа што значи да се купи автомобил по мерка, без разлика на цената. Колку ова размислување е исправно нека посведочи бројката дека до денес низ целиот свет се продадени повеќе од 50.000 примероци на Gran Turismo серијата 6.

Видео

клучни зборови: ,