BMW серија 4 » Еволуција на естетиката (видео)

Top News Видео Новитети

Еволуција на естетиката

Објавено на 3 јуни 2020 година

Се појави најконтроверзниот модел на BMW, поконтроверзен дури и од делата на Крис Бенгл пред некоја деценија, до толку што ќе предизвика  многу остри реакции. Но, ред би било пред било што да кажеме, добро да го разгледаме, заради што ви го пренесуваме ова видео.

Видео

клучни зборови: ,