Авто Магазин сезона 25 епизода 1

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај!

Авто Магазин сезона 25 епизода 1

Првата епизода од 25-тата сезона ви ги прeтставува Ferrari Portofino M, Lamborghini Esenzza SVC12, Brabus Ultimate E, Mercedes S Class, ја тестиравме Skoda Octavia 2.0 TDI DSG:

Авто Магазин Епизода 1
» Новиот подвиг на Ferrari, Portofino M
» Градско, електрично и залажувачки моќно – Brabus Ultimate E
» Лимитирана серија на Lamborghini Essenza SCV12
» Откријте ја новата Mercedes-Benz S-Class
» Тест на четвртата генерација на Škoda Octavia