Новиот X1 » На BMW не му се чека (со видео)

Видео Новитети

На BMW не му се чека (со видео)

Објавено на 29 мај 2019 година

Само два дена по претставувањето на третата генерација на серијата 1, BMW истрча со уште еден новитет – обновениот X1. Новостите кај него не се само новиот изглед, туку и хибридните можности, но ние засега ќе се задржиме само на првото – ова е официјалното видео со кое BMW иницијално нé запознава со новиот X1.

Видео

клучни зборови: ,