Колку километри можат да се поминат на резерва? (видео)

Видео Занимливости

Колку километри можат да се поминат на резерва?

Објавено на 21 јуни 2020 година

Црвената силјачка за гориво е наш чест сопатник, за кој постојано се прашуваме колку километри ќе ни дозволи да поминеме откако ќе се запали пред возилото да застане како магаре на мост. Верувале или не, и други ја имаат истата дилема – Германците направиле цело истражување за тоа.

Видео