Volkswagen Golf VIII, видео

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Volkswagen Golf VIII, видео

Најуспешниот европски автомобил на сите времиња вчера ја имаше својата осма премиера. Во сите свои досегашни генерации Volkswagen Golf беше избор на милиони купувачи. Нема сомнеж дека и оваа ќе биде милионска – со што најмногу ќе привлекува ќе покаже ова 10-минутно видео.

Видео

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER