Volkswagen Буба испратена во пензија (видео)

Top News Видео

Volkswagen Буба испратена во пензија

Објавено на 2 јануари 2020 година

70 години му служеше на човештвото и упорно одбиваше да се пензионира. Меѓутоа, дојде и тој момент – најпознатиот автомобил во историјата, Volkswagen Буба, конечно е испратен во пензија. По втор пат, но сепак достоинствено и со полно емоции. Дел од нив се преточени и во ова анимирано видео.

Видео

клучни зборови: