Toyota Yaris 2020 » Сега и видео

Видео Новитети

Сега и видео

Објавено на 17 октомври 2019 година

Не едно туку девет – Јапонците навистина сакаат да нé запознаат добро со Toyota Yaris од новата четврта генерација и ни пласираа серија кратки видеа во кои ни ги покажуваат сите негови особености. Она што останаа должни се техничките карактеристики, за кои сепак ќе мора да почекаме малку да се доближи датумот за негово лансирање. Тој засега е познат само за Јапонија – во февруари идната година.

Видео

клучни зборови: ,