Теѕт Peugeot 3008 Blue HDI – Видео

Видео на денот Тест

Компактен по димензии обновениот 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства се во манир на кралот на саваната, успешно се пробиваше на Македонските беспаќа и разорени делници!

објавено 27. април 2021