Теѕт Peugeot 3008 Blue HDI – Видео

Компактен по димензии обновениот 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства се во манир на кралот на саваната, успешно се пробиваше на Македонските беспаќа и разорени делници! објавено 27. април 2021

Nissan X-Trail

Походот започна од Кина Nissan го искористи салонот во Шангај за лифтинг на X-Trail објавено 27. април 2021 После Juke и Qashqai, Nissan ја претстави и новата генерација на X-Trail. На дизајнерско поле не донесува некои изненадувања, бидејќи неговата американска верзија Rogue е присутна на пазарот од лани. Но од неа сепак многу се разликува […]