Sofia Motor Show 2019 » Празник за очи и душа

Занимливости Новитети Салони

Празник за очи и душа

Објавено на 12 октомври 2019 година

Деновите Софија ќе биде во епицентарот на вниманието на автомобилската публика – започна Sofia Motor Show 2019 кој е дел од официјалниот OICA календар. Сместен во Интер Експо центарот, овој салон кој се одржува по 24-ти пат собра повеќе од 75 изложувачи кои на 12.000 квадратни метри претставуваат 250 експонати. Од нив практично секој трет премиерно 16 нови модели, 13 фејслифтинзи, 18 модификации, бројни технички иновации… Навистина празник за очи и душа – кликнете ТУКА за да ја погледнете фото-галеријата од него на нашата фејсбук страница.