Женева се враќа идната година

Модификуван изложбен концепт и пониски хотелски трошоци После четири години, салонот на автомобилите во Женева повторно ќе ги собере производителите, новинарите и посетителите во халите на Palexpo Женевскиот салон на автомобилите беше една од најзначајните светски манифестации и се одржуваше секоја година, вкупно 89 пати, сé до пандемиската 2020-та кога само неколку дена пред започнувањето […]

Mondial de l’Auto 2022 – Први впечатоци

Париз се врати по 4 години отсуство На добро познатата локација но во нов формат, по четири години отсуство автомобилскиот свет повторно се собира во Париз. По неговото откажување заради пандемијата францускиот автомобилски салон на задоволство на сите донесува добри вести, иако во доста редуциран обем заради малиот број изложувачи. Се соочивме лице в лице […]

Mondial de l’Auto 2022

Салонот на автомобилите во Париз се враќа! После четири години отсуство и сериозна трансформација, салонот Mondial de l’Auto во Париз се враќа на автомобилската мапа. Настанот овој пат споен со трговскиот саем Equip Auto во нова форма и нов назив Paris Automotive Week официјално започнува денес и ќе трае до 23 октомври. Местото каде ќе […]