РКЕ – Игра на проценти

Македонија насловна

Горе – Доле!

Од полноќ следува нова корекција на цените на горивата. Според одлуката на РКЕ бензините ќе поскапат за половина денар, сума за која нафтата поевтинува! Овие цени ќе важат од 02. ноември 2021.

ЕУРОСУПЕР БС95  77,00 ден/лит
ЕУРОСУПЕР БС98  79,00 ден/лит 

ЕУРОДИЗЕЛ           68,00 ден/лит

БИОДИЗЕЛ            69,00 ден/лит