Volvo S60 (видео) :: Предизвикувачот

Видео видео галерии Видео на денот

Предизвикувачот

Со очекуваната лимузинска верзија, Volvo ја заокружи серијата 60
Објавено на 21 јуни 2018 година

Премногу се споменуваше за да кажеме дека ни е сосема нов, но сепак Volvo S60 донесува некои нови работи. Дизајнот, на пример, изгледа познато но суптилно во детали е обработен за да на пазарот донесе нова свежина со која S60 ќе ги предизвика владетелите на средната компактна класа – германските премиум-лигаши C-класата на Mercedes, серијата 3 на BMW и Audi A4, но и Lexus IS, Jaguar EX, Infiniti Q50, а во САД каде ќе се произведува и Acura TLX и Cadillac ATS.

видео

клучни зборови: , , , , , , ,