Подготовка на автомобилот за лето со слика и збор

Видео видео галерии Занимливости Македонија

Подготовка на автомобилот за лето

Објавено на 3 јули 2018 година

Лето е и патувањето на годишен одмор е радост за целото семејство. Но за да навистина биде така подгответе го и вашиот автомобил за долгите летни патувања. Направете го тоа навреме и комплетно за да не дозволите мали работи да ви донесат големи проблеми, што, за жал, често се случува. Погледнете низ слика и збор што ние имаме да ви кажеме на таа тема.

видео

клучни зборови: , , , , , , ,