Peugeot 2008 ∙ Први фотографии

Новитети Фото фото галерии

Peugeot 2008, први фотографии

Објавено на 19 јуни 2019 година

Овој убав летен ден осамна со првите фотографии на новиот Peugeot 2008 SUV. Со силно инспирираниот дизајн од 208, тој веднаш беше опсипан со оценките дека е еден од најубавите мали кросовери на пазарот. Во тоа можете да се уверете и сами, преку ова наше прво запознавање со него.

клучни зборови: ,