Opel Insignia (видео) » Нови светла, нов лик

Видео Новитети

Нови светла, нов лик

Објавено на 6 декември 2019 година

Opel ја претстави редизајнираната Insignia. Акцентот на измените кај неа е ставен на новата генерација на IntelliLux LED матрикс светлата, кои одлично се вклопуваат во новиот лик на моделот. А како тој изгледа во лимузинска и караван изведба, погледнете во ова засега единствено видео. Повеќе после официјалната презентација, планирана за почетокот на јануари на салонот во Брисел.

Видео

клучни зборови: ,