Mobilize – Limo

насловна Новитети

Само за такси и рентиери

Брендот за мобилност на Renault го претставува Mobilize Limo

објавено 30. август 2021

 

Самото име укажува на неговата функција. Лимузината долга 4,67 метри е наменета за посебни услуги на превоз на патници или за такси компании. Покрај изнајмување може да се побараат услуги по мерка па седанот со четири врати кој има погон на струја може да дојде со возач.

Батеријата овозможува опсег од 450 километри според WLTP стандардот, електричниот мотор со низок шум и компатибилноста со повеќето системи за полнење се прилагодени на потребите на модерните даватели на услуги за транспорт. Дизајнот и непогрешливиот LED светлосен потпис го нагласуваат независниот карактер на Mobilize Limo. Премиерата ќе биде прославена на саемот за мобилност во Минхен.