Maserati – нов амбасадор

Видео на денот Занимливости

Бекам потпиша за Maserati

Одамна пензионираниот фудбалски ас ќе игра за “тризабецот”

објавено 13. април 2021

По повод сто годишнината од постоењето Maserati најави нова стратегија на глобално ниво со цел зголемување на пласманот на спортските машини од Модена. За таа цел ангажиран е Дејвид Бекам, спортската икона, филантроп и бизнисмен. Тој не го крие задоволството поради доделената улога како капитен на тимот за промоции на темпераментните автомобили на Maserati. И двете страни молчат за тежината на трансферот.  За да се обележи партнерството направен е и специјален филм каде настапуваат Levante Trofeo и Бекам.

о