Lamborghini Aventador SV Swarovski (видео)

Top News Видео

Идеален новогодишен подарок

Објавено на 6 јануари 2020 година

Има ли некој што за новогодишен подарок не би посакал да добие Lamborghini Aventador? Има – се вика Дариа Радионова и по занимање е млада руска милионерка. Таа едноставно не била задоволна со „обичниот“ изглед на италијанскиот суперспортист и решила да го обложи со два милиони Swarovski кристали, правејќи си го сама себе си идеален новогодишен подарок. Без разлика што мислите за овој нејзин потфат, треба да го погледнете видеото, барем дел од него.

Видео

клучни зборови: ,