Jaguar F-Type » Прв поглед (видео)

Видео Новитети

Прв поглед

Објавено на 3 декември 2019 година

Креаторите на обновениот Jaguar F-Type велат дека тој сега располага со повозбудливи и елегантни линии од кога било, со кои британски спортски автомобил ги отелотворува гените на марката во својата најчиста форма. Погледнете ги видеата и кажете колку се согласувате со ваквата драматична најава.

Видео

клучни зборови: ,