Honda CBR1000RR-R Fireblade (видео) » Сечило со четири острици

Видео Новитети

Сечило со четири острици

Објавено на 21 ноември 2019 година

Четирите R букви во ознаката на новиот Fireblade покажуваат колку е остро неговото сечило. Овој вистински супербајк во цивилен костум има еднолитарски агрегат со 218 коњи и алуминиумска рамка со дијамантска конструкција. Врвното ослонување и моќните сопирачки ќе се справуваат со супериорните перформанси, дополнително зачинети со новата електроника. За него Honda вели и дека има најдобра во класата аеродинамика, со коефициент на отпор на воздухот од 0,27.

Видео

клучни зборови: