Ford Puma ♌ Дивата мачка со нови заби

Top News Видео видео галерии Новитети

Дивата мачка со нови заби

Иако градски, новиот SUV на Ford има див карактер

Објавено на 26 јуни 2019 година

Не е сé до името – Ford Puma е потполно нови градски SUV кој иако има диво име пред сé е наменет за урбана употреба. За разлика од сите други, акцентот сепак е ставен и на практичноста во природа, која идните сопственици на Puma ќе ја дознаваат на рати. Мноштвото скриени таленти на дивата мачка на Ford со нови заби не е можно да се осознаат одеднаш, заради што ние ќе ви ги пренесуваме на рати – за почеток со ова воведно видео.

Видео

клучни зборови: ,