Витамин Т за Audi TT

Фото

Витамин Т за Audi TT

Audi фрли ново светло на веќе остарениот TT
Објавено на 19 јули 2018 година

Во пресрет на 20-годишнината на единствениот модел без бројка, пристигна желно очекуваната фејслифтинг верзија на Audi TT. Иако задоцнета, ги израдува поклониците на кои веќе некое време им се сервира дека оваа трета генерација ќе биде последна. Тоа сé уште не е демантирано, но сепак сега не е момент за такви муабети, бидејќи треба да го разгледаме.

клучни зборови: