Audi Q3 2019 (видео) :: Часови се бројат…

Видео Новитети

Часови се бројат…

Објавено на 24 јули 2018 година

Не денови, туку часови останаа до презентацијата на новиот Audi Q3. Моделот кој остана малку запоставен во гамата на производителот од Инголштат ќе го добие своето ново руво со кое ќе се бори да ги задржи купувачите ширум светот. А нив лани во Европа ги имаше 77 илјади, во САД 20 илјади, а во Кина 85 илјади. Бројки за почит, со оглед дека моделот е претставен во 2011-та, на самиот почеток на SUV-експанзијата во компактната класа и само еднаш во 2014-та благо е освежен. Како и да е, за неговите нови аргументи ќе дознаеме наскоро.

клучни зборови: